Bor och verkar i: Jag bor i Stockholm och jag vill jobba med barn.
Om mig själv: Jag är uppvuxen på Åland. Har sen barnsben tyckt om att uttrycka mej genom olika former av skapande, främst bild och ord, och på senare tid också
med drama och lek. Jag vill möta, leka, skapa, upptäcka och utvecklas tillsammans med barn. Jag har alltid älskat att vara i naturen.
Utbildning:
Massageterapeututbildning, Konfliktlösning och pedagogik 40+20 p, Skrivarkurser, Helhetssyn på människan i en föränderlig Miljö 5 p, "Worldview, conciousness & personal growth" och "Ways to a sustainable society" på Holma College of Holistisc education, 1 år, Utveckling av ledarskap genom drama 10 p, Dynamisk Pedagogik 10 p, Levande Verkstads metodkurs, 2 år.
Arbetslivserfarenhet:

Jag har jobbat främst med människor på olika sätt; som massageterapeut, på ålderdomshem, som svensklärare på högstadiet, med barn och i kök på förskola. Har också jobbat på ett specialfritidshem för barn
med särskilda behov och i en vegetarisk restaurang och ekobutik på en kursgård. Har de senaste åren praktiserat LV med olika grupper och tidigare lite konflikthantering.
  Specialområde:
- Jag jobbar gärna med barn och ungdomar på olika sätt och håller fortbildning för lärare i Levande Verkstad.
- Kurser för människor i riskzonen för utbrändhet, långtidssjukskrivna, arbetslösa och andra personer som känner att de behöver finna nya vägar i livet.
- Våga skapa-kurser för dej som vill men inte tror du kan. Eller som kan men vill på ett annat sätt.
- Kurser i naturen där vi varvar skapande med avslappnande aktiviteter, t ex meditation och massage.
- Jag ger sköna massagebehandlingar! Kan komma till er om ni har en må-bra- dag med vänner eller något annat arrangemang... Jag kan också lära ut massage.
Kontakt: tel: 0762-739 447 eller:
jennie@metodkursen.se


Jag och en liten spansk ängel målar tillsammans
när vi hade Levande Verkstad i en park i Barcelona
.